Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш изрази разочарованието си след поражението с 0:1 от ЦСКА-София в плейофите на Първа лига. Той смята, че проблемът на състава е, че завършващата фаза не е достатъчно добра и не могат да осъществят идеите си в атака. 

"Пореден мач, в който не успяхме да реализираме нашите идеи. В изграждането на атаките се получават някои неща, но завършването ни куца. Липса на постоянство, на скамейка. Неща, върху които трябва да работим. Не само днес, и в мача с Лудогорец отстъпвахме в единоборствата. Момчетата се опитаха да се противопоставят и можеше да вземем нещо. ЦСКА е доста силен на статични положения, през първия полусезон по-голямата част от точките им бяха от статични положения. Съзадоха ни големи неприятности с тях, а ние направихме твърде малко в атака", каза Томаш, който даде яснота защо Димитър Илиев не започна в титулярния състав.

"Митко имаше проблеми и затова взех това решение. Трябваше ни човек, който да е агресивмен и деен. На Митко не му е там силата. Изигра добри 45 минути", разясни специалистът.