Старши треньорът на ЦСКА-София Саша Илич сподели първите си впечатления след успеха с 1:0 над Локомотив Пловдив в плейофите на Първа лига. Според него отборът ще се бори до последно, а резултатът е най-важен, независимо от показаната игра.

"3 кръга преди края резултатът е най-важният. Искам да поздравя футболистите ми за желанието. Не се върти само играта около статичните положения, имахме 5-6 възможности за гол, това е най-лесният начин да стигнеш до голова ситуация. Характерът ли? Със сигурност това е нещо, което е много важно за нас. Показахме характер, да", каза той.

"Със сигурност вярваме в нашите шансове, имаме два много трудни мача до края, Лудогорец има 3, ще се борим до последно. Назон има проблеми, не е готов за 90 минути. Марселино също, не искахме да рискуваме с него. Затова бе резерва. Хайнц има лични проблеми, наложи се да отпътува днес за Норвегия, Шопов е наказан. Жеферсон, Дончев и Минков се присъединяват към тренировъчния процес, това е хубаво", заяви сръбският специалист.