Играчът на Лудогорец - Кирил Десподов, получи наградите си за най-добър футболист за 23-ти кръг и за месец март.

"Преди финала в сряда много "разбирачи" говореха, че ще паднем, за да можем после да бием за първенството. Това са много несериозни неща. След самия финал го казах същото. Как ще обясниш на 25 човека в съблекалнята, че трябва да излезеш и да се разхождаш? Това може да стане в някой аматьорски клуб. Ние сме професионалисти, като тръгнем от чистачката до шефовете на най-високо ниво. Разполагаме с класни играчи, всеки има его и самочувствие, и всеки иска да печели. Загубихме доста точки срещу слаби противници", каза националът.

"Може би подценихме някои мачове, може би и имаше умора, както и бяхме концентрирани в европейските клубни турнири. Не трябва да омаловажаваме и успеха на ЦСКА. Имат добър отбор, треньор и колектив. Със сигурност ние също имаме грешки, но в момента не е на дневен ред да търсим причините, а сме мотивирани да спечелим трите си мача", допълни той.

"Хубаво е, че има напрежение, защото нямаш право да се отпускаш. Всеки отбор може да ни вземе точки, но вярваме в себе си. Знаем, че ако сме концентрирани и мотивирани, ще вземем победите в трите финала, които ни предстоят", добави Десподов.