Наставникът на Черно море Илиан Илиев обяви след домакинското равенство 1:1 срещу ЦСКА 1948 в плейофите на Първа лига, че резултатът е заслужен, тъй като двата състава са си разделили по едно полувреме. Според него гостите са играли за реми и са си правили сметки.

"Не ни устройва като резултат. Искахме да победим. Показахме го. Двата отбора си разделиха по едно полувреме и резултатът е реален. Второто полувреме вкарахме гол навреме, но след това повече бавене, влизане на лекари. ЦСКА 1948 равен ги устройваше и това си е тяхно право. Ако бяхме играли първото полувреме като второто, щяхме да победим. Като си правиш сметки, невинаги излизат. ЦСКА 1948 ги видяхме на пейката кой влиза и кой излиза. Запазиха владеенето на топката. Поощрение за хъса, с който влязохме през второто полувреме, но игрово можехме да направим повече", каза той.

"На нас не са ни проблем мачовете, а пътуванята. С Левски ни очаква сериозен мач, но дотогава има време да видим защо излязохме така през първото полувреме", допълни Илиян Илиев по повод предстоящото гостуване на Левски в следващия кръг.