Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев сподели първите си впечатления след равенството 1:1 с Черно море във Варна от втория кръг на плейофите в Първа лига. Той призна, че е очаквал отборът му да си вкарва положенията и да спечели 3 точки, след което коментира и предстоящия финал за Купата на България срещу Лудогорец в сряда.

"Очаквах да си реализираме положенията. Срещнахме един доста добър отбор с треньор като Илиан Илиев. Очаквах 3 точки - имахме нужните ситуации, но днес вкарахме само една от тях. Отборът заигра по друг начин след смените. Не можахме да реагираме при една изсипана топка, но това е част от играта. Със сигурност момчетата бяха концентрирани от първата минута, което ме радва. Няма как да не мислят и за финала в сряда, но се видя, че през целия мач работиха добре и в двете фази на игра. Шапка им свалям", убеден е той.

"Няма какво да пазим сили. Цикълът е такъв и сме готови за него. Знаем възможностите си и няма какво да губим. Можем само да напишем история. Във финалите няма фаворити", подчерта Янчев.