Бившият нападател на Арсенал и на Барселона - Тиери Анри изрази мнение, че Лионел Меси не е причината за постоянните скандали и проблеми в Пари Сен Жермен.

Аржентинецът често пъти е обект на нападки на феновете на парижани, а бъдещето на офанзивният футболист все по-често е спрягано с други клубове. Преди няколко седмици Меси бе наказан и изваден от първия тим, защото пътува за Саудитска арабия без съгласието на клубното ръководство на ПСЖ.

"Правилата са за това - да се спазват. Всеки може да пропусне тренировка. След това следва наказание. Няма как да бъде иначе“, заяви бившият помощник треньор на Белгия.

"Според мен обаче истинският проблем в клуба е между феновете и катарските ръководители. Понякога Лео е на мушката, друго път това е Неймар, дори и Мбапе беше освиркван. Но за мен проблемът не е в Меси. Играл съм с него и той никога не е създавал проблеми, а обратното - винаги е намирал решение. Видяхте какво направи с националния отбор на Аржентина. Не вярвам да се е променил за два месеца", добави французинът.