Старши треньорът на ЦСКА-София Саша Илич бе доволен от начина, по който отборът му е играл при победата с 2:0 над Черно море в плейофите на Първа лига. Той смята, че предстоящият двубой на "червените" с Лудогорец в Разград няма да реши титлата.

Столичани бяха домакини на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик, тъй като изтърпяваха наказание от БФС заради прояви на феновете си.

"Доволен съм от начина, по който отборът игра днес. Създадохме доста положения, но за съжаление не се възползвахме от тях и чак накрая решихме мача. Знаехме, че Черно море игра 120 минути само преди 3-4 дни и няма да може да издържи на този ритъм, който ние налагаме, но бяхме наясно, че ще ни е трудно срещу тях. Видяхте, че днес се чувствахме като на свой терен заради публиката, която трябва да похваля и да ѝ благодаря“, започна Илич.

Специалистът коментира и предстоящото дерби на "армейците" срещу Лудогорец в следващия кръг, което е директна среща за първата позиция в класирането.

"Имаме още 4 мача до края на сезона и сме длъжни да се борим във всеки един от тях. Следващият ни двубой е срещу Лудогорец. Това е отборът, който ни победи два пъти през този сезон, но това бяха може би двете ни най-добри срещи. За съжаление, нямахме късмет да спечелим в тези двубои, но сега може и да имаме късмет, и да победим. Не мисля, че титлата ще се реши в Разград. Дори и да спечелим срещу Лудогорец, ще ни остават още 3 много трудни срещи, които ще сме длъжни да вземем, но трябва да мислим мач за мач", заяви сръбският наставник.

След това той обърна внимание и на контузиите в състава си, тъй като Иван Турицов и Брадли де Нойер бяха принудително заменени в началото на втората част.

"Иван Турицов има проблем в адуктора. Той усети проблем на почивката и го заменихме. Брадли де Нойер може би има разтежение, но ще видим какво точно е състоянието му. Разбира се, че те са важни футболисти за нас и бих искал да ги използвам в следващите мачове. Винаги съм казвал обаче, че имаме група от 25 играчи и всеки трябва да е готов във всеки един момент да влезе в игра и да помогне на отбора“, завърши треньорът.