Залата на ЦСКА по акробатика е била изпотрошена от вандали през изминалата нощ, съобщиха от столичния клуб.

"Армейци,

Показваме ви нагледно резултатите от всичко, което се случва в държавата ни. Пореден акт на вандализъм в ширещата се от безнаказаност действителност. Това е четвърти или пети пореден подобен акт спрямо обекти на  ЦСКА.

За извършителите на това посегателство председателят на Обединени спортни клубове ЦСКА Георги Калчев заяви следното:

"Жалки сте, и срамни сте, и много сте малки. Докато нашите деца дават всичко от себе си на двудневен турнир и завоюват победи, медали и купи, някой "неизвестен извършител" руши залата им и граби от малкото, което имат. Имаме състезатели, на които предстоят участия в международни турнири, държавно първенство, контролни за Европейско първенство, но вместо да се готвят за тези изяви те ще трябва да поправят стореното от вас за пореден път".

Шест от общо девет огромни прозорци, поражения по квадрата и настилките, набити стъкла и камъни. Призоваваме институциите да си свършат работата, защото това се превърна в нарицателно за комплекс "Червено знаме" - безхаберие, разруха и опустошение.

За грозното посегателство спрямо залата на акробатите на ЦСКА са информирани органите на полицията! Надяваме се те да си свършат работата и виновните извършители час по-скоро да бъдат задържани и изправени пред българския съд!"