Нападателят на ЦСКА - Дюкенс Назон, получи наградата за Играч на кръга, след като реализира хеттрик при победата на "червените" над Ботев Враца в последния кръг от редовния сезон на Първа лига. Това е втора такава награда за националът на Хаити през този сезон.

"Щастлив съм да спечеля тази награда отново. Надявам се да я получа още един-два пъти и в плейофите", сподели Назон.

"В момента имам една цел и това е титлата. Всеки нападател иска да вкарва възможно най-много и да стана голмайстор на първенството. Но аз съм фокусиран върху по важния трофей."

"Нуждаем се от нашите фенове във всеки един мач, срещу Ботев Враца ни беше трудно без тях. Те са много сериозен фактор, вдигат сериозен шум, създават притеснение в противника. Ние се борихме за тях и се радвам, че победихме убедително."

"Отборът винаги е концентриран. Няма значение дали сме гости или домакини. Не си правя сметка колко печелим у дома и колко навън. Трябва да се абстрахираме от тези фактори и винаги да побеждаваме. Остават ни 5 мача и трябва да спечелим всеки от тях. Не мисля, че отборът е зависим от мен. Като нападател моята цел е да завършвам атаките и се радвам, че успявам да го правя. Това се очаква от мен. Аз съм просто парче от пъзела", добави нападателят.

"Лесно е да кажем, че сме втори заради загубата срещу Лудогорец. Но ние не победихме и в други мачове преди това, когато също заслужавахме трите точки. Това не ни влияе. Имаме 5 финала до края и един от тях е точно срещу Лудогорец. Ако ги надиграем в плейофите, ще заличим техните победи от редовния сезон", каза още Назон.

"Не сме радостни от решението на БФС. Няма как да е добре за нас, че ще домакинстваме на Черно море на чужд стадион, но сме задължени да спечелим. В последния мач те ни отстраниха за Купата, но в края на срещата бе много, много тежко за тях и имаха късмет, че не изравнихме. Победихме ги два пъти за първенството и сега ще търсим нови три точки, не реванш за Купата", завърши нападателят на ЦСКА.