Най-запалените привърженици на ПСЖ планират да бойкотират мачовете на френския шампион заради нарастващото напрежение срещу ръководството на клуба. От Collectif Ultras Paris казаха, че този ход важи не само мъжкия отбор, но и женския, както и за хандбалния.

"Последните събития и нашите отношения с ръководството ни карат да вярваме, че това е най-доброто и единствено решение, което вероятно ще запази общото бъдеще", се казва в изявление на групата от крайни фенове след неуспешния опит за среща с клубни представители.

Парижани преследват нова титла във френското първенство 4 кръга преди края на сезона. Претенциите на публиката са свързани с неуспехите на столичани в Шампионска лига.

Някои от запалянковците протестираха наскоро пред къщата на бразилския национал и звезда на състава Неймар край Париж. Този ход бе наречен опасен от треньора на отбора Кристоф Галтие.

Collectif Ultras Paris е в противоречие с президента на клуба Насер Ал-Хелаифи. Групата се противопоставя на офертата на Пари Сен Жермен да закупи "Стад дьо Франс", за да играе домакинските си двубои на него.