Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори преди полуфиналния реванш за Купата на България срещу Локомотив София. Той вярва във възможностите на играчите си и смята, че "червените" ще достигнат финала.

"Мина първото полувреме на полуфинала, а утре е второто. И двата отбора искат да продължат напред, но аз съм убеден във възможностите на нашия отбор. Трябва да подходим още веднъж сериозно и да направим решаващата крачка, за да се класираме на финал", призна той.

ЦСКА 1948 спечели първия двубой срещу "столичните железничари" с 3:2, но впоследствие съставът влезе в лоша серия от 3 кръга в първенството без успех.

"Когато не побеждаваш, а имаш високи амбиции, не е добре. Хубавото е, че точковата разлика с четвъртия се запази, но това не ме успокоява. Извадихме си поуки от последните мачове и гледаме напред. Вярвам, че утре ще видя хубавото лице на нашия отбор", продължи Янчев.

В последния двубой "червените" отстъпиха с 0:1 пред Славия.

"След загуба настроението винаги е по-ниско, но силният е силен тогава, когато падне и успее да стане. Тук е моментът да реагираме и да покажем желанието ни да играем финал. Голът преднина си е гол аванс, но нищо не е решено", допълни специалистът.

"Чочев е напълно готов и тренира. Той записа малко време на терена в последния мач. Мога да разчитам и на него, и на Карагерен. За съжаление, не съм обнадежден за завръщане на Бидунга до края на шампионата. Ако го направи, това ще е истинско чудо", допълни треньорът.

Реваншът с Локомотив София е утре от 19:00 часа на стадиона в Бистрица.