Изпълнителният директор на ЦСКА - Стоян Орманджиев заяви, че ръководвтвото на "червените" настоява решението за наказание от два мама без публика, което бе наложено на клуба от ДК към БФС, да бъде преразгледано възможно най-бързо.

"Армейците" бяха наказани с глоба от 15 300 лева за провинения на феновете по време на мача с Лудогорец. Освен паричната санкция, ЦСКА бе наказан с две домакинства без публика.

"Когато има наказания, нека да бъдат с еднакъв аршин към всички отбори. Нека тази строгост да бъде прилагана еднакво", сподели Орманджиев.

"Искаме това наказание да отпадне. Има варианти и с частично затворен стадион, деца с майки да дойдат на стадиона. Апелативната комисия трябва да се събере максимално бързо и да преосмисли решението си. Това касае голям брой привърженици", каза още той пред репортери в деня на отворени врати на стадион "Българска армия" по случай 75-годишнината на клуба.

"Заради шепа хора страдат всички, които искат да бъдат на стадиона и ЦСКА да побеждава. Губим най-важното си предимство - публиката. Поведението е недопустимо. Много пъти съм го казвал - и на мача със Славия, и на мача с Лудогорец се прекрачиха граници, които не бива да бъдат прекрачвани. Хореография, песни, скандирания - това, което правят привържениците ни е страхотно! Но има някои неща, които са в повече. Веднага, след като разбрахме наказанието, с юридическия екип подготвихме жалба. Обстойно сме описали с какво не сме съгласни. Обосновали сме се и сме поискали доказателства за тези много тежки наранявания, за които се говори. Искаме медицинска експертиза. Имало много тежко пострадали и ние сме много загрижени за тях", добави Стоян Орманджиев.