Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, се извини за поведението си при победния гол на неговия тим срещу Тотнъм. "Мърсисайдци" победиха лондончани с 4:3 в мач от 34-ти кръг на английската Висша лига на "Анфийлд". "Червените" поведоха с 3:0 още след 15 минути игра, но столичани успяха да изравнят с гол в добавеното време на мача. В крайна сметка домакините стигнаха до успеха с попадение на Диого Жота в ответната атака, който хвърли в екстаз целия стадион, включително и Клоп.

Германският специлиаст се израдва точно пред четвъртия съдия на страничната линия и дори се контузи.

"Как могат да дадат нарушение на Мохамед Салах при третия гол на Тотнъм, това е недопустимо. Имаме стара история с Пол Тиърни, не знам какво има против нас. Той каза, че няма проблеми, но очевидно има такива“, сподели Клоп след мача.

"В Англия съдийските решения не се разясняват, особено, когато са спорни. Трудно ми е да разбера защо четвъртият съдия не обясни какво точно се е случло. Отпразнуването на гола по този начин бе излишно, извинявам се, но това което Тиърни ми каза, когато ми даде жълтия картон ми подсказа, че нещо не е наред“, добави наставникът.