Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев бе доволен от успеха над ЦСКА-София в дербито от 28-я кръг на Първа лига. Според него отборът не е допуснал положения при статичните ситуации, но в същия момент "орлите" са се възползвали от шанса си именно при такава ситуация, когато падна голът на Тиаго.

"Поздравявам играчите за тяхното себераздаване и мъжка игра. Имахме добри моменти, но направихме и елементарни грешки през първото полувреме, след които допуснахме положения. Обръщаме достатъчно внимание на всеки един мач. За наше щастие не допуснахме положения при статични ситуации, а използвахме нашето. Този гол е изключително важен и ни донесе 3 точки", призна Петев.

"Може би минаха тези времена, в които съм скачал при головете. Понякога показвам емоции, понякога не. Много важен мач бе за нас. Ние трябва да отдадем заслуженото и на ЦСКА. За нас беше важно да продължим да играем, както искахме във всеки един момент. Психологията във футбола е много важна. Радващо е, че успяхме да наваксваме изоставането в класирането, но този мач е минал и скоро ни предстои следващ. Всеки един двубой е много важен. Много добра атмосфера, мисля, че футболът е игра за хората, но не мисля, че е нормално да се случват такива работи, каквито станаха при ситуацията с Десподов. Въпреки това не съм аз, който да коментира ситуацията", допълни той.