Черно море и ЦСКА 1948 не успяха да си отбележат попадение и завършиха 0:0 в 28-я кръг на Първа лига. Гостите остават трети с 58 точки, а Черно море е пети с 49, с две по-малко от четвъртия Левски.

Домакините вложиха много енергия и имаха по-чистите положения, а техен гол бе отменен след намеса на ВАР. Алекс Фернандес вкара топката във вратата на Наумов през второто полувреме, но арбитрите видяха нарушение на Мазир Сула миг преди головия удар.

Първата по-сериозна ситуация бе за гостите. В 8-та минута Елитон с далечен пас се опита да изведе в добра позиция Георги Русев, който се опита да овладее с глава, но се получи удар и топката попадна в ръцете на вратаря на Черно море Иван Дюлгеров. В 11-та минута домакините бяха близо до гол. Мазир Сула получи кълбото на границата на наказателното поле и стреля, но топката премина встрани от вратата на столичани. В 17-та минута гостите можеха да открият резултата. След центриране от ъглов удар Октавио засече топката с глава от няколко метра, но вратарят на варненци Иван Дюлгеров успя да избие кълбото с крак и предотврати сигурно попадение. В 23-та минута Педриньо стреля по земя от над 25 метра по диагонал отляво, но топката попадна в ръцете на вратаря на домакините Иван Дюлгеров. Две минути по-късно Едгар Пашеко опита удар от почти 30 метра, но топката мина встрани от вратата на гостите. В 27-та минута Педриньор стреля от дистанция, но топката премина над вратата на "моряците". В 38-та минута гол за домакините на Едгар Пашеко не бе признат заради нарушение в атака срещу на Исмаил Иса срещу вратаря Даниел Наумов.

В 47-та минута, след грешка на Лазар Марин кълбото стигна до Едгар Пашеко, който стреля, но вратарят Даниел Наумов улови. В 50-та минута Светослав Диков бе изведен в отлична позиция отдясно по атаката на ЦСКА 1848, напредна и стреля по диагонал, но вратарят Иван Дюлгелов улови топката.

В 57-та минута Черно море можеше да открие резултата. След разбъркване в наказателното поле топката стигна до Исмаил Иса, който стреля със задна ножица, но топката премина над вратата. В 58-та минута Черно море вкара гол чрез Алекс Фернандес, но след разглеждане с ВАР попадението бе отменено. В 76-та минута Атанас Илиев отправи страхотен удар от ъгъла на наказателното поле, но вратарят на гостите Даниел Наумов показа класа и спаси. В 79-та минута Атанас Илиев бе изведен в отлична позиция, напредна и стреля по диагонал отляво, но за късмет на гостите топката премина на сантиметри встрани от вратата. В 84-та минута Матеус Машадо засече с глава топката след центриране отляво, но тя премина на сантиметри встрани от вратата. В 95-та минута Живко Атанасов засече с глава топката след центриране на мазир Сула отдясно, но тя премина над вратата на гостите.