Старши треньорът на Левски - Елин Топузаков, даде пресконференция преди утрешното гостуване на "сините" на Ботев Пловдив. "Канарчетата" приемат столичани в мач от 28-ми кръг на Първа лига, а срещата ще се проведе на ремонтирания стадион "Христо Ботев".

"Илиян Стефанов и Кристиян Димитров вече тренират с отбора, но не на пълни обороти. Ще видим в часовете до мача дали ще могат да вземат участие в него. Хосе Кордоба със сигурност пропуска мача с Ботев, ще трябва още малко търпение и една седмица до пълното му възстановяване“, сподели Топузаков.

"Големият брой фенове няма да бъде плюс за Левски, но ще се получи хубав футболен празник на нов стадион. Такова нещо рядко се случва в българския футбол. Амбицията и емоцията от страна на домакините е разбираема, а ние трябва да отвърнем подобаващо на битката“, заяви старши треньорът на Левски.

"Всеки един футболист в Левски знае, че всеки мач се играе за победа. Зависим от развитието в Купата на България, но за нас е важно да трупаме точки във всеки един мач. В Левски целта винаги е максимално най-предно класиране. Наясно съм на кои футболисти ще разчитам срещу Ботев“, добави Топузаков.

"Със сигурност трябва да продължаваме да не допускаме отбори, защото това е една константа в нашия отбор и ни носи късмет. Трябва да тренираме завършващия удар. Трябва да бъдем по-непредсказуеми и да се възползваме от атаките си. Смятам, че Ботев Пловдив е един от топ 5 отбори в България по отношение на футболни традиции. Феновете винаги са били плътно до своя отбор. Публиката на стадиона трябва да ни стимулира и да покажем лицето на Левски, което всеки иска да вижда“, заяви старши треньорът на "сините“.