Светослав Петров, старши треньор на Септември (София) беше бесен от представянето на своя отбор и най-вече на сидийските отсъждания при поражението с 0:2 от Спартак (Варна) в среща от 27-ия кръг на efbet Лига.

"Явно, че доста неща пречат, но лошото е, че за пореден път допускаме груби индивидуални грешки. Колкото и да опитваме да променим стила, не се получава. Съжалявам много, защото за пореден мач не играем лошо, особено второто полувреме играхме доста добре, но останахме с празни ръце“, започна той.

"Досега допускахме голове след 40-ата минута, сега получихме преди. Рецепта няма как да се излиза от тежка ситуация, това е силата на един футболист, от грешките растем. Надявам се, че ще успеем да използваме силата, но искам да акцентирам върху съдийските отсъждания. Имаше чиста дузпа. Как няма да влияе? Имаме положения, малко не ни достига, викат главния съдия на ВАР и отменя дузпата. Не знам колко често се случва, аз не си спомням такава ситуация“, продължи наставникът.

"Аз уважавам бате Митко, господин Димитър Димитров-Херо. Нека се решават нещата на терена. Афектиран съм, не се оправдавам, ще си мълча“, завърши Светослав Петров.