Старши треньорът на ЦСКА-София Саша Илич бе доволен от желанието и енергията, които вложиха играчите му при победата с 1:0 като гост на Пирин от 27-я кръг на Първа лига. Сърбинът вярва, че "червените" имат сили да спечелят титлата и очаква 8 тежки двубоя до края на сезона. 

"Ако ЦСКА иска да се бори за титлата, трябва да търси победата във всеки мач. През първото полувреме имахме положения за гол, които изпуснахме. През второто също пропуснахме и накрая можеше да бъдем наказани. Назон имаше две-3 чисти положения, но не успя да се възползва от тях. Имахме желание и енергия в играта и това искам да виждам от моя отбор. Нашите привърженици направиха страхотна атмосфера и тяхната подкрепа ни дава сили. Забравяме днешния мач и вече мислим за следващия", каза той.

"Рекордът за 10 поредни победи като гост ще има значение, само ако успеем да станем шампиони. Като гости играем успешно, но аз предпочитам на играем на "Армията. Убеден съм, че следващата неделя стадионът ще е пълен и феновете ще дадат подкрепа на нашите футболисти. Вярваме, че можем да станем шампиони. До края ни остават 8 адски трудни мача", коментира още специалистът.