Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш призна, че загубата от ЦСКА 1948 с 0:1 в 27-я кръг на Първа лига е разочароваща, но той е доволен от показаното от неговия състав.

"Искам да похваля футболистите за начина, по който проведохме мача. Имахме някои колебания, но играхме срещу противник с доста добри индивидуалности“, каза Томаш.

"Ние бяхме отбор на терена, с идея и отбор, който се защитаваше заедно. Не успяхме да спечелим, което е разочароващо, но аз съм убеден, че това е начинът да изградим отбор, който да може да победи всеки. Разочарованието остава, но съм доволен от начина, по който футболистите проведоха двубоя. Благодаря на феновете, които винаги са заставали зад отбора и за тях отборът е най-важен“, допълни той.

Попитан за червения картон, който получи Джовани Трупе в 49-та минута, Томаш сподели: "Червеният картон ги амбицира още повече. Не може да играеш футбол със страх. Не мога да не бъда доволен от футболистите си, но в крайна сметка точките са важни. През втория полусезон нещата не са това, което трябва да бъдат."

На въпрос за новите попълнения, Томаш отговори: "Клубът прави всичко възможно. Ние нямаме хора, които да оправят документите на футболистите за две седмици. Даваме абсолютно всичко от себе си. Ще ни бъде трудно, но имаме характер и потенциал“, вметна специалистът.