Английският гранд Ливърпул следи френският полузащитник Адриен Рабио и тъй като мениджърът на "червените" Юрген Клоп търси начини да освежи полузащитата си, според football365.fr именно националът на Франция е сред вариантите за Ливърпул, защото ще може да бъде привлечен като свободен агент през лятото.

Клубът и мениджърът Клоп трябва да се справят в рамките на бюджета и според информацията Рабио е евтин вариант, защото няма да се плаща трансферна сума за него. В Италия ситуацията за Ювентус, който беше наказан с отнемане на точки, може да се развие по различни начини и ако "старата госпожа" не се класира за Шампионската лига през следващия сезон, е вероятно редица звезди да си потърсят нови отбори.

Според информацията на френската медия и цитирана в други издания от Европа, мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп трябва да подсили състава си с няколко попълнения, така че взимането на качествен футболист без трансферна сума, ще осигури средства, които да бъдат инвестирани в играч на друг пост.