Треньорът на ЦСКА Александър Попов сподели след изключително драматичната загуба от Нефтохимик с 2:3 гейма в решаващия мач номер 5 от полуфиналния плейоф на мъжкото ни волейболно първенство, че тимът му е изиграл цялата серия по възможно най-добрия начин, а решителната среща е била решена от няколко ситуации.

"Мъжки двубой. Може би това са най-точните думи. Изиграхме цялата серия по възможно най-добрия начин. Толкова ни позволяваха силите, даже ги надскачахме. Но разбира се, в спорта, мерилото е победата. Привържениците на клуба ни оценяват нещата, които правят нашите състезатели и това се видя", каза Попов след срещата. Наставникът на "червените" беше категоричен, че тимът му се е раздал до край. 

"Волейболистите ни дадоха повече от максимума - като настройка, психическа уравновесеност, технически компоненти. Едно голямо браво на момчетата ми. Умората не беше фактор - просто отборите са много равностойни и беше въпрос на 1-2 ситуации. Може да съжаляваме за третия гейм. Не искам да давам оценка на сезона, други трябва да я направят", добави още Александър Попов.