Полузащитникът на Левски Ивелин Попов пое отговорността за пропуснатата дузпа, която попречи на отбора му да победи ЦСКА-София в дербито от 26-ия кръг на Първа лига. Стражът Густаво Бусато спаси наказателния удар от Попов в последната минута и срещата завърши 0:0.

"Заслужавахме повече победата. За съжаление изпуснах дузпа и аз съм главният виновник да не спечелим трите точки. Изпълнявал съм дузпи и в Русия след 90-а минута. Просто ударът ми не бе добър. Аз бих дузпата, а не старши треньора, така че вината е моя", призна Ивелин Попов.

"Може би вратарят е анализирал как бия дузпи, но основното е, че ударът не беше добър. Направихме добър мач, особено през второто полувреме. Феновете ни дават безценна подкрепа. Ние сме разочаровани от равенството, а другият отбор се радва. Треньорската смяна е голямо сътресение за клуба, но животът продължава и ние, играчите сме в състояние да извадим Левски от тази ситуация. Може би тази точка влиза в сценария на ЦСКА, но ще има още един мач между нас в плейофите", допълни бившият национал.