Старши треньорът на Арда Кърджали - Александър Тунчев, не остана доволен от съдийството в мача срещу Лудогорец. Неговият тим бе близо до победата, но два гола в края на мача обърнаха резултата в полза на шампионите, след като Ради Цонев бе открил за домакините в края на първата част.

"И при първия, и при втория гол на Лудогорец можехме да противодействаме по добре", заяви бившият наставник на Локомотив Пловдив.

"Относно съдийството, искам да почна от по-далеч, от мача за Купата. Играхме в сряда, а след това отново в понеделник. Лудогорец играе в събота. Това са два дни почивка. Защо не ни направиха за мача за Купта в понеделник, за да сме равнопоставени? Имаше умора. Може и да ме накажат, но трудно се играе с още трима души против тебе. Чист фал, идентични нарушения за тях ги отсъждат, за нас не. Съдията не е виновен за головете, но изнерви футболистите“, добави той.

"Не си крием нашите слабости, но защо е необходимо някой друг да помага на Лудогорец? Те са добър отбор. Нали искаме едно равнопоставено първенство и който е по-добър, да победи. В такива мачове, когато според мен губим несправедливо, се обезсмисля работата“, добави Тунчев.