Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, говори след победата на шампионите срещу Арда Кърджали. Разградчани изоставаха в резултата до 77', но благодарение на две попадения на Игор Тиаго успяха да вземат трите точки и да съкратят изоставането си спрямо лидера ЦСКА на 1 точка.

"Изиграхме много слабо първо полувреме", призна Петев.

"През втората част владеехме повече топката и създадохме много ситуации за гол. В крайна сметка вкарахме два гола и спечелихме жизненоважните за нас 3 точки. Откакто аз съм в Лудогорец, това бе най-слабото ни първо полувреме. Направихме прекалено много грешки в подаваният, играчите бяха мудни. Още след победата миналия кръг казах на момчетата, че не трябва да даваме толкова предимство на съперника. Надявам се да не допускаме такова първо полувреме отново.

За нас всеки един мач до края е финал. Ние трябва да подходим в следващия двубой силно. Най-нормалното нещо е да се отразяват контузиите на състава. До колкото разговарях с доктора, при Дени Групер има увреден минискус, но това ще бъде възможност да други да покажат защо са в Лудогорец“, завърши бившият национален селекционер.