Старши треньорът на Пирин Благоевград - Христо Янев, говори след загубата на неговия тим от Локомотив София с 2:0. "Орлетата" допуснаха първа загуба в последните си шест официални мача в двубоя от 26-и кръг на Първа лига.

"Локомотив спечели, защото ни вкараха два гола", заяви бившият играч на ЦСКА.

"Не бих казал, че сме отстъпили някъде в мача. Стояхме добре на терена, но при първия гол не бяхме подредени и Локомотив се възползва от предимството си в пеналта. Това е футболът - един мач ти изненадваш съперника, в другия той теб. Поздравявам момчетата за мача, стараха се и това не мога да им го отрека.

Не мога да бъда доволен от нападението ни, когато имаме един удар за цял мач. Истината е, че Локо София не ни остави много възможности за атаки. В последната третина ни трябва малко повече самочуствие. В предни позиции разполагаме с млади футболисти, които тепърва ще разкрият своя потенциал. Имаме и хора, които играят на нетипични за тях позиции и гледахме да извади най-доброто, с което разполагаме. В следващия кръг играем с ЦСКА. Изненадахме Лудогорец, можем да изненадаме всеки, всичко е въпрос на нагласа и мотивация. Знам какво можем и какви са ни качествата", заяви Янев.