Старши треньорът на ЦСКА - Александър Попов заяви, че отборът му е спечелил второто си гостуване на Нефтохимик Бургас, защото е вярвал повече в успеха. "Армейците" вече водят с 2:0 победи в полуфиналната си плейофна серия срещу бургазлии, които завършиха редовния сезон на 1-во място.

"Въпреки слабия първи гейм, не клюмнахме. Това беше ключовият момент за нас", заяви след мача родният специалист.

"Нефтохимик е много класен отбор, доказали са го през годините и през този сезон, но искам да поздравя моите момчета, че успяха да се съберат и да продължат напред спокойни. Безкрайно впечатлен съм от тяхното поведение, което показаха в тежките моменти“, каза още Попов.

"Продължаваме напред, ще се борим. Играем добър волейбол. В момента всичко е в главата - който си вярва повече, той е по-успешен. В последните два гейма това беше отборът на ЦСКА. Сега серията се мести в София, но няма да имаме типично домакинско предимство, защото не играем във "Васил Симов", а в зала "Христо Ботев". През последните години минахме през какви ли не изпитания, но не се отказахме. Тази победа е точно за тези, които продължават и не се отказват", добави наставникът на ЦСКА.