Старши треньорът на Черноморец Бургас - Васил Евтимов, не бе никак доволен след загубата на неговия тим от ЦСКА в мач от 30-и кръг на редовния сезон в Националната баскетболна лига.

Неговите играчи загубиха визитата си на "червените" с 88:86 и по този начин изгубиха шансове да завършват редовния сезон на 3-то място в крайното класиране.

"Това е втори пореден спечелен мач, в който накрая си губим главите", заяви наставника на бургазлии.

"Всеки започва да прави неща, които не трябва да прави. Треньорските указания не се слушаха. Спечелихме 10 поредни мача, в които всичко се изпълняваше, а сега изведнъж решават, че могат да правят други неща и да вземат такива лоши решения", сподели Евтимов.

"Стрелбите ни в края на мача бяха под всякаква критика. Дори да бяхме спечелили, трудно щяхме да станем трети. За трета поредна година ще завършим на 4-то място, явно така ни е писано. Остават ни три домакински срещи, които мисля, че ще спечелим. Трябва да се фокусираме върху тях и плейофите. Нямам никакви претенции към съдиите. Николай Титков днес не беше в оптимална форма, явно срещу ЦСКА има някакъв проблем, защото и миналия мач срещу тях той игра лошо", добави треньорът.