Играчите на Манчестър Юнайтед са били възпрепятствани от достигане на тренировъчната си база "Карингтън“ днес след индицент с кола. Сребрист автомобил почти паднал в канавка до пътя, накланяйки се под остър ъгъл, което внесло паника у околните, които изпратили сигнал за помощ, описвайки го като "кола, която виси от скала“.

В отговор се отзовали 5 патрулки, 4 пожарни и една линейка. При пристигане на мястото те установили, че хората са преувеличили в описанията си.

Случката предизвикала забавяне при влизането в тренировъчната база, което може да отложи пресконференцията на клубния мениджър Ерик Тен Хаг преди ¼-финала със Севиля в Лига Европа утре вечер.

"Сцените тук са хаотични. Ще забележите пожарната до мен, която дойде заради кола в канавка. Има съществено присъствие от 5 патрулки, линейка и 4 пожарни. Първоначалният сигнал в полицията бил за кола, висяща от скала. Тук няма скали. Това е тренировъчното игрище на Манчестър Юнайтед, това е "Карингтън“, така че за радост всички са добре. Входът обаче е блокиран от тази сутрин, така че играчите може би ще почакат, докато пристигнат на тренировка“, споделя репортерът на "Скай Спортс“ Бен Рансъм.