Вторият отбор на ЦСКА 1948 постигна 16-а победа в първенството на Втора лига, след като надигра Спортист (Своге) с 1:0. Голът отбеляза Преслав Антонов в 93-ата минута от дузпа, която беше бурно оспорвана от играчите на гостите.

ЦСКА 1948 II беше по-активният от два отбора по време на цялата среща. През първото полувреме "Армейците" имаха инициативата, но така и не успяха да стигнат до попадения, а на няколко пъти и Стефано Кунчев трябваше да се намесва, за състава на гостите.

През второто полувреме "червените" продължиха да диктуват събитията и да създават положение след положение пред противниковата врата. Повечето от офанзивните футболисти на домакините опитваха удари. В края на двубоя ЦСКА 1948 II получи дузпа след като Айвън Ангелов беше съборен от Павлин Чиликов. Зад топката застана Преслав Антонов. Хладнокръвно изпълнение и Антонов вече има 4 попадения с червения екип от началото на сезона. До края на срещата "Армейците" останаха с човек по-малко след като Айвън Ангелов беше изгонен.

ЦСКА 1948 II е лидер в класирането с актив от 51 точки на 2 от втория Етър.