Звездата на българския волейбол и на настоящия шампион на България "Хебър" (Пазарджик) Теодор Салпаров и младите звезди на волейболния "Левски" Венислав Антов, Владимир Гърков и Симеон Николов участваха в церемонията по награждаването на турнира "А1 Звезди на бъдещето до 14 г.“. В навечерието на големия сблъсък между "тигрите" и "сините" от полуфиналния плейоф на мъжкото волейболно първенство те застанаха един до друг, за да покажат, че успоредно със съперничеството на игрището са важни и примерите, които спортистите дават на подрастващите.

Отборите на "Левски“ триумфираха и при момчетата, и при момичетата на "А1 Звезди на бъдещето до 14 г.“.

В надпреварата при момчетата "сините“ спечелиха безапелационно след три победи с по 3:0 над "Хебър“, "Виктория Волей“ и "Славия“. След успеха си с 2:1 над "Славия“ във финалния мач "Хебър“ завърши на второ място в класирането. "Виктория Волей“ финишира на третата позиция.

Теодор Салпаров връчи шампионската купа на капитана на "Левски“ Иван Хабов.

При момичетата имаше трибой до последно за първото място. След като "Марица“ се наложи с 3:0 над "Славия“, мачът между "Левски“ и ЦПВК се оказа решаващ за първото място. В първия ден момичетата на "Марица“ бяха измъкнали успех с 2:1 над "Левски“, но ЦПВК бе победил пловдивчанки с 2:1 и водеше в класирането. Само успех на "Левски“ с 3:0 гарантираше на "сините“ първото място, а при успех с 2:1 трите претендента щяха да съберат по 6 точки и шампионът щеше да бъде определен по точковото съотношение. "Левски“ обаче се пребори за чист успех срещу ЦПВК и взе първото място. "Марица“ зае второто място, а ЦПВК – третото.

Треньорът на националния отбор на България за момичета до 17 г. Владислав Тодоров-Сарата връчи шампионската купа на капитана на "Левски“ Красимира Гарова.

Медали получиха всички участващи отбори. В церемонията по награждаването участваха също съпрезидентът на ВК "Левски София" Давид Давидов, Атанас Гаров - управляващ партньор на Гаритидж Парк и основен организатор на турнира, Евгени Иванов – председател на Комисия Детско-юношески волейбол към Българската федерация по волейбол, Николай Рашков – директор Бизнес развитие в Eurospeed и Здравка Бачева – административен мениджър на Yource Bulgaria. Турнирът се проведе с подкрепата на Българската федерация по волейбол.