Капитанът на националния отбор на България Кирил Десподов, който беше заменен принудително заради травма, коментира след загубата на тима ни от Унгария в евроквалификациите, че сподели след загубата с 0:3 от Унгария в Будапеща, че той и съотборниците му няма се откажат да се развиват като тим.

"Със сигурност отборът на Унгария е по-класен от нашия, няма какво да се лъжем. То се видя и на терена. Оказа си голямо влияние и напрежението в първите 20 минути. Не знам защо постоянно говорим за това напрежение, за това притеснение. Няма как да се играе футбол със страх. Трябва по-спокойно. Мисля, че това оказа и голямо влияние да допуснем тези два ранни гола", коментира Кирил Десподов.

Според футболиста на Лудогорец коментира, че след натиска на унгарците и след като противникът е оставил нашия тим да играе с топката през второто полувреме, селекцията ни е показала по-добро лице. Кирил Десподов беше категоричен, че тимът ни трябва да продължи да се развива, въпреки че старта на квалификациите с две загуби оставя минимални шансове на България за класиране на Европейското първенство през следващата година.