Подговени сме много добре за предстоящия мач и за всичко около българския отбор. Анализирали сме детайлно играта на тима ви. Ще опитаме да наложим нашия стил на игра от първата минута. Това заяви селекционерът на Черна гора Миодраг Радулович преди евроквалификацията с България.

Отборът на България посреща Черна гора в Разград в двубой от квалификациите за Евро 2024, като с този мач двата отбора откриват квалификационното си участие. Мачът е на 24 март (петък) от 19:00 часа.

Селекционерът на отбора на Черна гора Миодраг Радулович коментира, че тимът на България е млад отбор с нов треньор, който е дал на тима нов тласък и много позитивна енергия. Той анализира, че и за двата тима е много важно да започнат квалификациите с положителен резултат и ще се постараят да направят точно това.

Специалистът посочи, че очаква от футболистите си да отговорят на агресивния български стил и да използват шансовете си.

Селекционерът на Черна гора определи шансовете на двата тима за успех като равни. Радулович добави, че в Разград очаква безпощадна битка от двата тима до последната секунда.

Анализирайки групата, селекцонерът на Черна гора отбеляза, че няма изявен фаворит като Нидерландия или Англия, но не трябва да се подценява нито един отбор между Сърбия, Унгария и България.

Специалистът бе категоричен, че играчите му трябва да се раздадат напълно срещу България без мисъл за следващия мач срещу Сърбия.