Полузащинтик на ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев заяви, че зависи единствено от националния селекционер Младен Кръстаич дали и кога халфът ще получи повиквателна за националния отбор на България.

30-годишният играч на ЦСКА 1948 е един от най-добрите футболисти в родния шампионат, но продължава не получава повиквателна за представителния тим на България.

"Мачът с Берое не бе никак лесен, тъй като те се нуждаят от точки", заяви халфът след победата с 3:1 над старозагорци. Започнахме добре мача, но след техния гол се нещо в нашата игра се обърка. Най-важното е, че на тежък терен успяхме да вземем три точки“, сподели Чочев.

"Нашата цел е да печелим и да играем за трите точки. Ще е радващо, ако успеем да се класираме за евротурнирите. Ще има мачове, в които ще губим точки, в други ще печелим. Моята задача не е толкова да вкарвам, но се радвам, че успявам да бележа. Надявам се, че до края на сезона ще успея да вкарам още няколко гола и да помагам за повече победи“.

"От мен се иска да играя добре, да показвам добри игри, когато селекционерът прецени, че съм готов за националния отбор, съм готов да отида. Паузата ще ни помогне да работим тактически и физически. Надявам се след нея да изглеждаме още по-добре“, каза още Чочев.