Старши треньорът на Берое - Николай Киров сподели, че старозагорци не са били надиграни, но въпреки това са загубили домакинството си на ЦСКА 1948 с 3:1.

"Най-много се ядосвам, когато губим такива мачове, защото противникът без да има игрово предимство повежда с 2:0 с две статични положения. Отделихме две тренировки тази седмица специално на статичните положения, защото знаехме, че съперникът е силен при тях", започна Киров.

"Най-лошият тип двубои - когато не си надигран с изключение на последните 10 минути, защото бяхме с човек по-малко. Това се случва вече в няколко мача, в които не сме надиграни, но губим. Имаме доста проблеми, най-вече в завършващата фаза. За нас е много добре, че идва пауза, защото трябва да се направят промени. Имаме сега три седмици да работим", добави наставникът.

"В мачовете с отбори около нас в класирането допускаме грешки и това се отразява на точковия ни актив. Срещу отборите, които са по-напред винаги каквото вземеш е добре дошло. Трябва да се концентрираме именно върху тези двубои.

Ако ние треньорите не сме уверени, няма как да го предадем на състезателите. Тази тема не я коментираме", отговори Киров на въпрос дали е сигурен в оставането на Берое в Първа лига.