Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, бе доволен от след победата на неговия тим срещу Берое Стара Загора. ЦСКА 1948 победи като гост с 3:1 и се завърна на пътя на победите, след като през миналата седмица допусна поражение от ЦСКА.

"Трудно е, когато предният кръг загубиш и трябва да намериш сили и мотивация да се вдигнеш. Нашите футболисти се отърсиха от поражението и загърбиха негативните емоции. Радвам се, че успяхме да победим в един толкова футболен град срещу силен отбор с толкова добър треньор“, заяви Янчев.

"Статичните положения са важен фактор за развитието на мача. В почти всички големи първенства работят много върху статичните положения. Имаме сила във въздуха и я демонстрираме“, допълни наставникът на ЦСКА 1948.

"Имаме да свършим много работа през паузата. Ще работим изключително от физическо естество с играчите, с които разполагаме. Имаме доста национали, които след днешния мач ще поемат в една или друга посока. Чакаме ги да се върнат живи и здрави, а ние с останалите ще се готвим“, завърши Янчев.