Димитър Димитров и Божидар Златанов спечелиха по два златни медала във финалите на отделните уреди от Държавното лично отборно първенство за Купа "България" по спортна гимнастика в столичната зала "Раковски".

Димитров от клуб ЦСКА стана първи на земя с 14.150 точки и на прескок с 14.075 точки, а Златанов (Интеркомгруп Черноморески юнак) взе златото на кон с гривни с 13.750 точки и на успоредка с 14.500 точки.

На халки шампион е Теодор Трифонов с 14.500 точки, а на висилка триумфира Йордан Александров (Стрийт Уъркаут) с 14.000 точки.

На земя втори е Теодор Трифонов, пред Руслан Делибалтов (ЦСКА), на кон с гривни втори и трети са съответно Трифонов и Александров, на халки среброто взе Златанов, а трети е Исус Маринов (Стрийт Уъркаут).

На прескок на втора позиция завърши Златанов, пред Трифонов, на успоредка втори е Александров, а трети Делибалтов, а на висилка Златанов и Трифонов са съответно сребърен и бронзов медалист.

При младежите Здравко Добрев (Гераниум) е шампион на кон с гривни, на прескок, на висилка и на халки, на успоредна първи е Максим Казанджиев (Гераниум), а на земя златото спечели Даниел Трифонов (Левски Спартак) с 13.950 точки.