Старши треньорът на Тотнъм - Антонио Конте заяви, че не знае дали ще бъде уволнен от Тотнъм след края на настоящия сезон. Бившият наставник на Ювентус, Интер и Челси има договор с "шпорите" до лятото на тази година, след като пое лондонския клуб в края на 2021-ва.

Столичани отпаднаха от Шампионската лига, след като бяха отстранени от Милан на осминафинал. В Англия Тотнъм заема 4-то място в Премиърлийг с 48 точки от 27 мача.

"Попитахте ме за бъдещето и аз ви казах, че никой не знае какво ще се случи, защото може би клубът може да ме уволни. Това беше провокация. Повтарям, не мисля, че клубът мисли за раздяла. Ръководството вижда всеки ден какво правим аз и екипът ми за Тотнъм", сподели Конте пред "Sky Sports".

"Няма клуб, който да обещае на треньора, че ще остане до края на сезона. Знаете ли, футболът е наистина непредвидим. Ако продължавате да питате дали ще получа нов договор, това означава, че може би клубът оценява работата, която свършихме през последната година и половина“, добави италианецът, който пропусна няколко мача на Тотнъм през сезона заради здравословни проблеми.