Директорът на Ювентус по футболните въпроси - Франческо Калво, категорично отрече тиражираните информации през последните месеци, че клубът ще се раздели с халфа Пол Погба през лятото.

30-годишният френски полузащитник на завърна на "Алианц Стейдиъм" през лятото като свободен агент, но направи дебют в официален мач едва през февруари, след като се възстановяваше от контузия.

Погба взе участие в няколко срещи преди отново да се контузи през седмицата, но според Калво, "Старата госпожа" няма никакво намерение да се разделя с Погба.

"Погба е най-разочарован от всички от така създалата се ситуация. Когато става въпрос за големи играчи, позитивите и негативите винаги се преекспонират", заяви Калво.

"Постояно чета в пресата, че Юве е готов да се раздели с Погба, но това изобщо не е евярно. Пол дойде при нас на 19, сега е на 30. Той знае, че Юветнус е семейство, което дава, но и очаква да му дадеш.

"Най-важното е, че той се труди здраво, за да се завърне към тренировките и мачовете и ние ще му дадем нужното време, за да бъде възстановен напълно. Нямаше да подпишем 4-годишен договор, ако не вярвахме в него", заяви директорът на "бианконерите".