Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, обеща неговият тим да се бори докрай за мястото в Топ 4 на английската Висша лига. Вчера "мърсисайдци" отпаднаха на осминафинал от Реал Мадрид, приключвайки рано-рано участието си в тазгодишното издание на Шампионска лига.

"Червените" заемат 6-о място във временното подреждане в Премиърлийг, като в момента е на 6 точки от зона Шампионска лига.

"Когато се завърнем след паузата за националните отбори, ни очаква истинска футболна седмица с три мача - срещу Манчестър Сити, Челси и Арсенал, които вероятно ще определят накъде ще продължи сезона ни", заяви германецът.

"Нашата работа е да изстискаме абсолютно всичко от този сезон, което е възможно. Досега той е доста странен и това личи дори само от последните ни два мача в първенството - невероятното представяне срещу Манчестър Юнайтед (7:0) и изключително лошо срещу Борнемут, който също е добър отбор, но ние не трябва да губим подобни мачове. Това ни постави под още по-голям натиск. Ако бяхме спечелили трите точки, тогава мисля, че отборите пред нас наистина щяха да усетят дъха ни. Сега обаче отново има изоставане, защото съперниците ни спечелиха своите мачове. Но е ясно, че искаме да сме в топ 4", завърши Клоп.