Старши треньорът на Берое Николай Киров бе разочарован след нулевото равенство срещу Локомотив Пловдив на "Лаута“ от Първа лига. "Заралии“ играха през второто полувреме с човек повече на терена, но не успяха да се възползват и да стигнат до успеха. 

"Имаше доста неточности в играта и на двата отбора. При нас напрежението е по-голямо, заради липсата на точки и начинът, по който се развива първенството и това доведе до по-припрените действия на нашите състезатели“, започна той.

"За нас всяка една точка е важна. Съжаляваме, че не спечелихме днес, защото когато играеш с човек повече цяло полувреме, трябва да създадеш повече голови ситуации, но се видя, че прибързваме в последната третина. Това бе особено показателно, когато топката ни бе подарена пред вратаря на Локомотив и там пак прибързахме с последния пас. Дано съумеем да съберем точки и това да ни донесе спокойствие, за да може всички да покажат на какво са способни, защото напрежението ни влияние. Освен това, все още не сме окомплектовани и не сме сработени добре като отбор, имаме още двама офанзивни състезатели, които чакат документално да получат разрешение за игра и те също ще могат да се включат. Предстои ни много работа, но проблемът е малкият ни точков брой и това, че загубихме точки срещу отборите близо до нас в таблицата. Сега ще трябва да се реабилитираме срещу тимовете, които са в първата половина на класирането“, коментира наставникът на Берое.

"Напрежението винаги ще го има. Днес изпуснахме хубав шанс да вземем 3 точки, за да се успокоят нещата. Напрежение върху треньорите винаги има, аз съм свикнал с това. Казах и на състезателите - трябва да се успокоят, за да покажат това, на което са способни. Днес опитахме нова тактическа постройка и малко по малко се опитваме да напасваме нещата за предстоящите мачове“, завърши Киров.