Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви след домакинската победа с 2:0 над Ботев Враца, че напрежението между ръководните фактори в клуба не би трябвало да се отразява на състезателите. Той допълни, че футболистите му и днес са изпуснали прекалено много положения.

“Заслужена победа. Имахме преимущество през целия двубой. Трябваше по-рано да отбележим трети гол, за да се успокои по-рано мачът. През първото полувреме доминирахме, второто - леко отпускане. Трябва да подобрим динамиката на полузащитниците и защитниците. Пореден мач, в който прекалено леко пропускаме положения", каза той.

"Уелтън вкара гол и се надявам да му даде самочувствие. Имаше два пъти по-чиста ситуация през второто полувреме, трябваше да я изиграе по-добре. Не мога да кажа, че я изигра несериозно, но трябва да работи още", убеден е специалистът.

"Когато противникът е групиран, ни е по-трудно. Има ли празни пространства, за нас става много лесно със скоростта, която притежаваме", допълни Стоилов, който допълни, че след поредната пропусната дузпа, този път от Краев, “сините" ще търсят нов изпълнител.“Ще търсим следващ дузпаджия, но пак казвам, че всеки може да изпусне дузпа."

Относно гостуването на Арда и напрежението между отговорните фактори на “Георги Аспарухов", Мъри съобщи: “Очаквам да играем на висота и ако заслужаваме - да спечелим. Арда повиши нивото си. Играе добър футбол. Смятам, че ще стане футболен спектакъл. Няма проблеми. Футболистите са тук да играят и да мислят за представянето си. При тях всичко им е наред."