Старши треньорът на Ботев Враца бе разочарован след поражението с 0:2 от Левски на "Георги Аспарухов" в 23-я кръг на Първа лига. Според него отборът му не е бил на необходимото ниво, ще чакат следващия двубой, за да покажат потенциала си.

"Това днес, което показахме, не бе на ниво. Аз съм земен треньор и човек, и казвам, че днес имаше доста по-добър отбор от нас на терена - Левски. С един от най-добрите треньори в България - Мъри Стоилов. За да постигна малко от това, което той е постигнал, ми трябва още много хляб. Поздравявам отбора на Левски, че ни победи. Имахме няколко ситуации, но това, което бяхме планирали, не се получи днес. Но има следващ мач, тази страница е обърната. Чакаме следващия мач, за да покажем, че имаме потенциал и ще играем все по-добре", каза той.

"Защо сменихме схемата с четирима в защита? Коригирахме, защото Ивелин Попов пробиваше доста, най-вече в средата на терена. Закъснявахме с играта срещу него, а имахме и вътрешен халф, който бе импровизиран като централен защитник, малко по-напред. Когато затвориш играта в центъра, ти се отваря играта по фланговете, те имат активни бекове, добри са, пробиват, направиха много атаки така. За съжаление това, което имахме като идея, не се получи днес, но идва следващият мач. Всеки двубой за нас е важен. Аз си нося моята отговорност. Опитахме се да играем по-добър футбол срещу един добър отбор. Идва следващият мач срещу отбор от нашата черга, искаме трите точки", допълни Моралес.