Звездата на Левски Ивелин Попов сподели впечатленията си след победата с 2:0 над Ботев Враца в 23-я кръг на Първа лига. Според него първото полувреме е било много добро, но през второто е имало отпускане. 

"Доста добро първо полувреме. Леко отпускане през втората част. Пропуснахме да решим мача. Това не трябва да става. Ботев Враца имат нелоши футболисти, можеха да избягат на контраатака, когато върнат един гол и знаете какво става. Почваме да ритаме топката. Трябваше да си решим мача. Всеки един гол носи повече самочувствие.

Днес се получиха доста интересни неща, хубави голове. През седмицата доста добре работихме. Надявам се да продължим така. През следващата седмица ще имаме доста тежък съперник (Арда). Сами сме си виновни за положението, в което се намираме. Важно е да печелим, за да се доберем до Европа.

Искам да сме по-отговорни. Всеки в своята зона. Да не разчита постоянно на другия. Отбор сме, когато един сбърка, друг да го поправи, но да слушат малко повече треньора и опитните, и нещата ще се подобрят", каза той.

Левски е четвърти с 38 точки, а врачани са 12-и с 22.