Кметът на Софийски район Панчарево Иван Гюров апелира за преместването на предстоящия мач между ЦСКА 1948 и ЦСКА. По програма двубоят трябва да се проведе на стадиона в Бистрица, но ръководството и феновете на "Армейците" неколкократо призоваха мачът да се проведе на Националния стадиона "Васил Левски", за да могат всички фенове на гостите да гледат мача.

"Уважаеми съграждани,

Във връзка с футболната среща от 23-ия кръг на efbet лига между отборите на ЦСКА 1948 и ЦСКА, насрочена за неделя, 12 март, от 16:45 часа на стадион "Витоша" в Бистрица: Апелирам към всички отговорни институции, ангажирани с футбола в България, да  пренасочат този мач към Националния стадион "Васил Левски" или друго подходящо съоръжение.

Стадионът в с. Бистрица е разположен в началото на населеното място, в непосредствена близост до неурегулирано кръстовище на основната пътна артерия между София, Бистрица, Самоков и редица туристически обекти в района. Няма паркинги, които да поемат всички автомобили, с които ще дойдат феновете. Не е преценен рискът, а капацитетът и възможностите на стадиона не са съобразени с очаквания интерес от страна на феновете към мача. При възникване на конфликти между феновете могат да пострадат невинни хора. През уикенда трафикът към и от с. Бистрица е силно натоварен заради многобройните желаещи да се разходят и спортуват в планината. До момента районната администрация не е информирана официално за провеждане на мача на територията на района. Не е ясно и има ли разработен план за охраняване на събитието и за регулиране на движението. Тази  официална позиция на районната администрация е изпратена до СО, БФС, СДВР и др".