Аржентинската суперзвезда на ПСЖ Лионел Меси даде специално интервю пред клубната телевизия, в което коментира настоящия си сезон и изрази увереност, че френският шампион може да елиминира Байерн Мюнхен от Шампионската лига, независимо че загуби първата среща от осминафиналния сблъсък с "баварците".

"Борим се за титлата. Мисля, че в последния мач срещу Марсилия се подобрихме и отборът стана по-силен с тези победи. Ще се опитаме да обърнем ситуацията срещу Байерн Мюнхен и да се класираме напред. Ще дадем всичко от себе си. Това е целта на всички", коментира Меси. Според него срещата в Мюнхен ще се реши от малките детайли.

Аржентинецът допълни, че вече се чувства спокоен в Париж през този сезон и че се наслаждава. Меси коментира финала на Световното първенство и посрещането му след това от неговите съотборници в ПСЖ.

"Беше спиращ дъха финал. А сценарият на мача беше напълно безумен. Килиан вкара три невероятни гола на финал! Да не е шампион след това беше пълна лудост. Но той вече е печелил и знае какво е да си световен шампион. Но да, това беше страхотен финал. И сега е вярно, че е хубаво да мога да играя в един отбор Мбапе и се надявам да можем да направим страхотни неща тук, в Париж", подчерта суперзвездата.