Пауло Дибала си навлече доста критики от тифозите на Ювентус след вчерашната победа на Рома с 1:0. Бившият играч на "Старата госпожа" бе остро разкритикуван от привържениците на торинския гранд заради бурните празненства след победата на "джалоросите" на "Стадио Олимпико".

Аржентинското крило започна като титуляр двубоя и бе сменен в средата на втората част. След мача южноамериканецът не скри радостта си, което никак не се хареса на "черно-белите" фенове.

"Знам, че е трудно за вас, за мен също е така. Но аз играя за различен клуб и с други съотборници и трябва да ги уважавам. Никога не е лесно да спечелиш и за нас това беше много важно. Уважението винаги ще бъде там, не не се подвеждайте от социалните медии. Празнувах със съотборниците си. Съжалявам, че го виждате по този начин. Голяма прегръдка за всички", каза Дибала в официалния си канал в Telegram.

Дибала се присъедини към Рома като свободен агент през лятото на 2022-ра, след като ръководството на Ювентус не му предложи нов договор след седем години на "Алианц Стейдиъм".