Официалната Facebook страница на организираните фенове на ЦСКА призова отговорните органи и институции за промяна на стадиона на предстоящия мач между отборите на ЦСКА 1948 и ЦСКА.

Двата отбора се изправят един срещу друг в неделя, 12.03, от 16:45 часа. По програма двубоят трябва да се проведе на стадиона в Бистрица, където ЦСКА 1948 играе своите домакински мачове.

Привържениците на ЦСКА апелират мача да се проведе на Националния стадион "Васил Левски", за да могат желаещите фенове да наблюдават мача.

"Ще използваме нашата трибуна, за да се обърнем към отговорните органи и институции относно предстоящата среща на любимия ни отбор в неделя. Ще бъдем максимално кратки.

Към момента на червената общност са отпуснати 300 билета, които са крайно недостатъчни, а мачът по програма трябва да се играе в Бистрица. Апелираме това решение да бъде преосмислено, а срещата да бъде преместена на ст. "Васил Левски". В противен случай не можем да носим отговорност за действията на тълпите от хора, които ще останат извън рамките на стадиона без възможност да подкрепят любимия си отбор.

Силно се надяваме разумът да надделее.

Само ЦСКА!"