В неделя ще се изиграят 4 срещи от 25-я кръг на италианската Серия "А".

От 13:30 часа 17-ят Специя посреща 18-я Верона. Двубоят е от изключително значение за двата състава, тъй като те са застрашени от изпадане. Домакините са с 20 точки, на 3 пред съперниците си, които са първият отбор в опасната зона. Последната победа, която някой от двата опонента постигна бе на 13 февруари, когато Верона излъга с 1:0 Салернитана.

В 16:00 часа последният Сампдория приема 16-я Салернитана. Домакините имат едва 11 точки и две победи в първенството, като са на 9 точки от спасението към днешна дата. Доскорошният отбор на френската легенда Франк Рибери е с 24 и понастоящем е спокоен за позицията си в първшия ешелон.

Интер ще има привидно лесна задача от 19:00 часа на "Джузепе Меаца" срещу 15-я Лече. "Нерадзурите" са трети с 47 точки, но при победа ще изместят Лацио от второто място. Възпитаниците на Марко Барони са с 27 точки, колкото има и Сасуоло и са на 7 над изпадащите.

Дербито на кръга ще започне довечера от 21:45 часа на "Стадио Олимпико", където Рома ще е домакин на Ювентус. "Римските вълци" са пети с 44 точки, на 3 от Милан и Интер и при успех, възпитаниците на Жозе Моуриньо ще изместят "росонерите" от четвъртото място. Столичани ще искат да се реваншират пред привържениците си, след като във вторник отстъпиха пред Кремонезе с 1:2, който по това време бе последен.Ювентус е седми с 35 точки и в серия от 4 последователни победи в Калчото.