Левски гостува на Хебър във втората неделна среща от 22-я кръг на Първа лига. Двубоят на стадион "Георги Бенковски“ в Пазарджик започва в 14:15 часа, а “сините" ще търсят първа победа от 11 мача насам в първенството.

Защитникът на 26-кратните шампиони Цунами е под въпрос, макар да попадна в групата. Бразилецът пропусна вчерашната тренировка на Станимир Стоилов заради травма на лицето. Последните тренировки на "сините" преминаха и без вратаря Николай Михайлов, който бе болен в началото на месеца и днес съставът ще е без него. Ивелин Попов ще пропусне гостуването на новака. Бившият капитан на националния отбор е наказан, тъй като срещу Лудогорец получи петия си жълт картон от началото на сезона. 

Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев е принуден да направи поне две промени в титулярния си състав. Той няма да разчита на Венсан Марсел и Георги Вълчев. Двамата получиха петите си жълти картони от началото на сезона и са наказани за една среща.

Левски е седми, на 3 точки от шестия Славия. Хебър се бори за оцеляването си до края на сезона. Пазарджиклии са 14-и с 16 точки.