Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов заяви, че ръководството на "червените" ще подаде жалба срещу главния съдия на мача срещу Локомотив Пловдив - Драгомир Драганов.

Двата отбора завършиха 1:1 на ст. "Българска армия", а мачът бе много изнервен. И домакините, и гостите имаха претенции за дузпи, които обаче не бяха уважение. Драганов посочи бялата точка в полза на ЦСКА в края на мача, но капитанът Юрген Матей не успя да реализира.

"Знаехме какво ни очаква, още когато видяхме нарядите за този кръг. Ще пуснем официална жалба срещу съдията на този мач и искаме този човек да не свири повече мачове на ЦСКА", заяви Филипов след края на двубоя.

"Това беше недопустимо! Не става въпрос само за ситуацията за дузпата срещу Де Нойер, имаше много накъсвания на играта. Искам да поздравя нашия отбор, 90 минути търсиха победата, имахме възможности. Не се сещам за друга ситуация, при която съдията да го викнат на ВАР, стадионът е видял дузпата, ВАР е видял дузпата, но той не я дава. Това е тенденциозно", добави Филипов.